“Паравиња спава као беба”

Танјуг
“Паравиња спава као беба”

Шибеник - Бивши затворски цимер Драгана Паравиње рекао је да у шибенској казненој установи убица Дрнишанке Антоније Билић “мирно спава као беба”, преноси Танјуг.

Паравиња је осуђен на 40 година “иза решетака” због убиства Дрнишанке Антоније Билић.

- Смирен је човјек, као да је код куће - дио је свједочења Паравињиног цимера у документарцу РТЛ-а на тему Антонијиног нестанка.

Свједок Паравињиног понашања током издржавања казне за монструозни злочин, каже и да је са “цимером” ријетко разговарао о спољном свијету.

- Неколико пута смо се дотакли те теме, али није показивао никакве емоције. Ништа није коментарисао, ништа није говорио. Једина реакција му је била провлачење руке кроз косу. То је било то. Комотно је могао бити доктор психологије. А спавао је као беба, смирен је човјек, као да спава је код куће уз жену и дјецу - тврди саговорник РТЛ-а.

Паравињина мајка, Ружица, посјетила га је у затвору с дјецом којој је, тврде хрватски медији, објаснила да не смију заборавити да њихов отац није “лош човјек”.

Тврди и како код сина није приметила ниједну емоцију, или реакцију из које би “прочитала да је направио нешто грозно”.

- Гледао ме у очи и рекао да ту девојку никада није видио - пренијела је Парвињине ријечи мајка породице која и даље вјерује да њихов син невин и да му је учињена “велика неправда”.

- Ништа није доказано. Доказа нема! Он то никада не би учинио. Никад чак није ни добацивао за женама и девојкама, свједочи о Паравињином животу прије одласка у затвор отац Обрад.

Паравиња је 19. октобра неравоснажно осуђен на 40 година затвора на основу признања у Бањалуци након хапшења, а онда и на основу материјалних доказа - косе, крви, нађених у кабини његовог камиона.

ДНК анализом људских костију, пронађених у уторак у Модрушу код Јосипдола, потврђено је да је ријеч о посмртним остацима нестале 17-годишње Дрнишанке Антоније Билић што додатно учвшћује претходно изведене доказе против Паравиње, у чији је камион дјевојка ушла 7. јуна прошле године и тада је посљедњи пут виђена жива.

Паравиња је 12. новембра почео штрајк глађу у шибенском затвору и од тада је под љекарском контролом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана