Ово је убица из Сиска, пријети му дугогодишња казна

ГС
Неџад Фетић
Foto: Индекс ХР | Неџад Фетић

СИСАК - Неџад Фетић (58) приведен је данас у лисицама на испитивање у просторије Жупанијског државног тужилаштва у Сиску. Терете га за тешко убиство, четири покушаја убиства, довођење у опасност живота и имовине те продужено казнено дјело против опште безбједности, због чега му пријети дугогодишња казна затвора.

- Јуче је било прво испитивање у полицији, сада је прво испитивање у државном тужилаштву и након тога ће се одлучити иде ли пред истражног судију ради одређивања истражног затвора или не. Не бих говорио како се бранио и је ли изнио обрану, не бих говорио о тактици обране у овом тренутку - рекао је прије испитивања адвокат нападача Данко Ковач.

Фетић је у суботу навече убио 45-годишњу жену, тешко ранио још четири особе те запалио три куће и два аутомобила, преноси Индекс ХР.

- Још је тешко говорити о мотиву починиоца и томе шта га је нагнало да почини ова тешка казнена дјела јер из свега што за сада знамо никакви индикатори нису били који би указивали  на то да би се овако нешто могло догодити - рекао је главни директор полиције Никола Милина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана