Ово је осумњичени за брутално убиство у Новом Саду

ГС
Ово је осумњичени за брутално убиство у Новом Саду

НОВИ САД - Држављанин БиХ Султан Г. (27), који је осумњичен за убиство Милана Туцакова (54) у његовом стану у Новом Саду, прије три седмице је из Београда отишао у Нови Сад.

Како незванично сазнајемо, младић није имао пријављено боравиште, а послије злочина је, како се сумња, поново дошао у Београд.

- Још се утврђује природа његовог односа са убијеним, као и где су се упознали и због чега је он кобог дана био код Туцакова. Такође, утврђује се и којим поводом је Султан Г. боравио непријављено у Новом Саду - каже извор близак истрази. Додаје да по свему судећи није у питању разбојништво.

- Стан у ком је у четвртак поподне пронађено тело Милана Туцакова, на ком су уочени убоди нанети ножем, није опљачкан, нити обијен. Врата су споља била закључана, тако да су инспектори уз помоћ ватрогасаца провалили унутра. Убица је после злочина закључао врата и отишао из града - каже овај извор.

Брзом и ефикасном акцијом полиције, осумњичени је ухапшен у парку у центру Београда и у законском року ће бити саслушан пред Вишим јавним тужилаштвом у Новом Саду, које води истрагу.

Подсјетимо, да је Милан Туцаков убијен откривено је 23. новембра када је његов рођак позвао полицију и пријавио да му се Милан већ други дан не јавља на телефон, што није уобичајено за њега.

- Милан је иначе био болестан у последње време, тешко је дисао. Рођак је најпре помислио да му се није слошило у стану, а како живи сам, нико то није приметио. Међутим, овакав сценарио нико није могао ни да замисли. Туцаков је затечен на поду свог стана, крви је било свуда - додаје извор Курира и подсећа да је убијени био влансик печењаре у Новом Саду.

 

Комшије за њега имају само ријечи хвале.

- Јако фин и културан човек. Већ дуже време је живео сам у стану, разведен је колико знамо и има одраслу децу. У последње време је, како смо чули, посао са печењаром препустио, да ли деци, да ли рођаку неком - испричале су комшије.

Поједини извори су испричали, да је током увиђаја у стану затечено и алкохолно пиће, због чега се сумња да су жртва и ухапшени пили.

- Могуће да су се нешто посвађали, па је Султан дограбио нож. Сада се прича да је са њима у кобном тренутку био још неко. И за том особом се трага, јер би тај очевидац могао да одгонетне мистерију овог злочина - каже извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана