Отац преминуо након свађе са сином

ГС
Отац преминуо након свађе са сином

Подгоричанин А.С. (39) ухапшен је синоћ због сумње да је починио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници са смртним исходом. Према информациама полиције, након свађе оца и сина, отац је преминуо.

Из Управе полиције истичу да је синоћ око 1:20 часова подгоричка полиција обавијештена да је након породичне свађе у Подгорици, у својој породичној кући преминуло једно лице.

"Наиме, након породичне свађе између оца Ч.С. и сина А.С., Ч.С. је преминуо. На тијелу нису били видљиви трагови насиља, те је наложена обдукција. Тужилац је квалификовао кривично дјело насиље у породици или породичној заједници са смртним исходом и по његовом налогу А.С. је лишен слободе", наводи се у саопштењу полиције.

Према незваничним сазнањима из полиције, полицијаци су обавијешени о породичном насиљу и изашли су на лице мјеста али нису затекли трагове физичког насиља над преминулим Ч.С. 

Обдукција би требало да покаже шта је узрок смрти  Ч.С. 

Подсјетимо, у Црној Гори званично постоји база података о породичном насиљу, која пружа аутоматску размјену пријава података између Управе полиције и Центара за социјално старање.

Сервис пруза аутоматизовану размјену пријава и обавјештење о насиљу у породици између два кључна ресора – Министарства унутрашњих послова и Управе полиције с једне, те Министарства рада и социјалног старања с друге стране.

База садржи све законски прописане неопходне податке о свим учесницима у случајевима пријављеног насиља, али и о потенцијалним жртвама и починиоцима, дјеци, предузетим мјерама, прекршајним и кривичним пријавама, као и процијењеном степену ризика, преноси РТЦГ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана