Отац несталог Матеја демантовао приче о мобилном телефону

Танјуг
Foto: Архива

ЗАГРЕБ - Ненад Периш, отац несталог 27-годишњег Сплићанина Матеја, изјавио је да му је српски министар полиције Александар Вулин лично обећао да ће истрага о овом случају бити настављена истим интензитетом.

То му је, каже, поновио и начелник Полицијске управе Београда.

"Није једноставно под оваквим условима радити, али добили смо такво обећање и видио сам њихов ангажман у томе да се поступак доведе до краја, какав год он био", рекао је Ненад Периш за хрватски портал Дневинк.

Периш старији је јуче присуствовао састанку српске полиције са стручним тимом хрватског МУП-а у Београду, којем је присуствовао и министар српског МУП-а Александар Вулин.

Захвалан је, каже, српској полицији и хрватском МУП-у што је с професионалне стране приступио.

Рекли су му, додао је, да се ради о сарадњи која је код оваквих случајева потребна, али да и даље поступак води МУП Србије.

Његов син Матеја нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, по изласку из клуба Готик.

Периш је рекао да нема никакве информације да је пронађен сигнал или Матејев мобилни телефон, како су о томе писали неки београдски медији.

“Немам информацију да је пронађен мобител, био сам јуче с београдским полицајцима, био је и министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, два представника МУП-а Хрватске из крим-полиције, они су ме упознали са свим поступцима који се обављају и истражним радњама”, рекао је Ненад Периш за Дневник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана