Отац једног од убијених у Сплиту разбијао кафић након масакра

Агенције
Отац једног од убијених у Сплиту разбијао кафић након масакра

СПЛИТ - Полиција је имала пуне руке посла и сатима након крвавог похода Филипа Завадлава (25) који је јуче поподне у центру Сплита убио троје људи. Отац једног од убијених, Марина Бобана, наводно је поразбијао инвентар једног кафића и избацио госте из њега, након што је сазнао да му је син мртав.

Полицајци су у кратком року дошли до локала, ухапсили њега и још једног мушкараца уз средства присиле, пошто су се опирали хапшењу. У лисицама су обојица одведена у просторије Друге полицијске станице, гдје су задржани до јутра, пише Слободна Далмација.

Како наводе,  мушкарац (50) и његов пријатељ (39) су још прије поноћи изазивали неред по кафићу у Дубровачкој улици, обојица видно пијани. 

Ситуација је ескалирала када су конобара гађали чашама и флашама с чиме нису престајали те је младић побјегао у складиште. Двојица су и даље превртали столице и столове те наставили разбијати кафић и из њега потјерали госте. У станици су задржани док се нису отријезнили, а обојица ће бити прекршајно пријављени за ремећење јавног реда и мира, пише Слободна Далмација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана