Осуђена Загрепчанка: Снимала односе с љубавником па слике слала његовој жени

ГС
Осуђена Загрепчанка: Снимала односе с љубавником па слике слала његовој жени

ЗАГРЕБ - Кристина (30) из Загреба осуђена је на годину дана условно због, како је наведено, наметљивог понашања према супрузи и оцу њеног љубавника, пише портал „Даница“.

Према пресуди, она је од фебруара до септембра лани у Загребу учестало слала поруке жени свог љубавника, те ју “притом вријеђала да је ружна, дебела, да је њена мајка крива због њеног изгледа, да је јадна, те јој слала СМС-ове пријетећег садржаја да ће видјети шта слиједи, да ће бити Трећи свјетски рат”.

Осим тога, супрузи и њеној мајци послала је “фотографије порнографског садржаја с љубавником, долазила до зграде на адресу пребивалишта родитеља супруге до улазних врата њиховог стана, гдје је настојала разговарати с њеним оцем, који ју је истјерао”.

Представљала се као супруга

Мајци оштећене представила се да је супруга њеног зета, називала и остале чланове породице, а сестри несрећне жене послала више СМС-ова. То је код оштећене “изазвало осјећај страха за властиту сигурност, као и за сигурност чланова њене породице, те осјећај узнемирености и тјескобе”.

Малтретирала је и остале чланове породице свог љубавника.

Затим је од фебруара до маја у Загребу учестало слала СМС-ове увредљивог садржаја и оцу њеног љубавника којима је “вријеђала њега, његову супругу и њиховог сина, а у улици у којој живе и околним улицама остављала папириће на којима је исписала за његовог сина да има ванбрачну дјецу”.

Кристина је све признала. Правдала се тиме да је љубавник “отац двоје њене дјеце које никада није признао па су ишли на ДНА анализу, те да за њих не плаћа алиментацију”.

Проглашена је кривом и осуђена на годину дана условног затвора. Пресуда је неправомоћна и 30-годишњакиња, иначе самохрана и незапослена мајка, на њу се може жалити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана