Општински одбори ДПС једногласно за предсједничку кандидатуру Ђукановића

Танјуг
Општински одбори ДПС једногласно за предсједничку кандидатуру Ђукановића

ПОДГОРИЦА - Сви општински одбори Демократске партије социјалиста (ДПС) данас су једногласно одлучили да предложе да предсједник те партије и актуелни шеф државе Мило Ђукановић буде кандидат на предсједничким изборима заказаним за 19. март.

Општински одбор ДПС у Котору званично је саопштио да је централи партије упућен приједлог да кандидат и на наредним предсједничким изборима буде Мило Ђукановић, преносе подгоричке Вијести.

Сједница Главног одбора ДПС на којој би требало да буде донесена одлука о кандидату те партије за предсједника државе биће одржана наредних дана.

У јуче објављеном интервјуу за Дојче веле Ђукановић је потврдио да још није одлучио да ли ће се кандидовати за предсједника и најавио да ће у наредних неколико дана донијети одлуку о кандидатури.

„Ја сам већ тридесет година у политичком животу Црне Горе. Ваљда онај ко ради један посао три деценије има право да се осјети уморним и има право на мисли да би можда и за друштво било боље да ту буде нови кандидат“, рекао је Ђукановић за Дојче веле.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана