Онлајн настава у свим школама у Црној Гори до краја седмице

Срна
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- Настава у свим основним и средњим школама у Црној Гори до краја седмице биће организована онлајн због дојава о постављеним бомбама, саопштено је из Министарства просвјете.

Из Министарства су навели да су ту одлуку донијели имајући у виду да су и данас пристигле дојаве о постављеним бомбама у више основних и средњих школа.

"На овај начин настојимо да обезбиједимо континуитет наставе, водећи рачуна о безбједности ученика и запослених", наводи се у саопштењу.

Из Министарства су навели да ће, у сарадњи са Управом полиције, благовремено обавијестити јавност о свим даљим активностима и препорукама.

"Апелујемо на смиреност и прибраност свих грађана, те поштовање интрукција Министарства и Управе полиције, како би заједнички допринијели стабилности у новонасталој ситуацији", наводи се у саопштењу.

Више основних и средњих школа у Подгорици, Бару, Будви, Бијелом Пољу и Котору евакуисано је данас због дојаве о постављеним бомбама, потврђено је раније Срни у Управи полиције Црне Горе.

Црногорска полиција предузима све активности како би идентификовала ИП адресе са којих су упућени мејлови преко којих су стигле дојаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана