Омиш: Покушај отмице дјечака на плажи

Агенције
Омиш: Покушај отмице дјечака на плажи

Омиш - Цијели Омиш данима бруји о покушају отмице двогодишњег дјечака на плажи у том граду.

Наиме, Омишанка је прошлог викенда са пријатељицом отишла на пиће. Повели су и дјецу, она свог дјечака, а пријатељица своју дјевојчицу. Изабрале су кафић на плажи, дјеца су се заиграла на оближњем пјешчаном игралишту, а дјечакова мајка отишла је по сладолед. Тада је кренула драма.

За сада непознати страни држављани узели су двогодишњег дјечака, искористивши гужву и тренутак родитељске непажње. Зграбили су малишана и запутили се у непознатом правцу, али је, на срећу, покушај отмице осујећен.

Дјевојчица која се играла са дјечаком одмах је отишла до своје мајке и рекла јој да је дјечака одвела непозната тета.

Како дјечак има необичну пламену боју косе, мајка дјевојчице угледала га је у наручју неке странкиње. Потрчала је за њом, истргла јој дјечака из наручја, а ова се на то само насмијала.

Како су и мајка дјечака и њена пријатељица остале у шоку, нису се снашле и одмах позвале полицију, те је странкиња са својим друштвом отишла у непознату правцу.

Родитељи дјечака и даље су видно узнемирени, не одвајају се од синчића и упозоравају родитеље да добро пазе кад с дјецом иду напоље и да их никад не испуштају из вида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана