Оглас мајке из Загреба, која сину тражи посао, постао хит: "Киксао је са школом, а ја нећу плаћати кафице"

ГС
Foto: Илустрација

ЗАГРЕБ - Једна мајка из Загреба одушевила је кориснике фејсбука објавом у којој тражи посао свом 14-годишњем сину који је “киксао с овом школском годином”.

- Драги сусједи, имам (можда) мало необичну потражњу... Наиме, мој 14-годишњак је ове школске године киксао са школом генерално, плус доза пубертета и инатљивости која је довела до тога да сам му обећала наћи било какав послић или више њих за вријеме док је у Загребу јер у кући неће лежати безвезе, а ја нећу финансирати свакодневне кафице и жељице као ‘награду‘ за лоше оцјене.

Стога, уколико неко има идеју или понуду, наравно уз благослов нас родитеља, дечко је спортиста, жилав, може повући, како се вели, доступан је до отприлике 15. јула и онда од 25. јула до почетка нове школске године.

Може шетати псе (то је радио више пута док су власници били болесни и слично), прати аутомобиле, бити испомоћ на штандовима, преносити ствари, могао би бити и помоћни радник (занат и уписује, занима га алат и зна понешто), добро се сналазио на излетима и на шанку као испомоћ...

Рекла бих да је врло социјална и отворена млада особа с пуно енергије. Занима га све везано за спорт и анимацију мање дјеце (бави се озбиљније спортом те има млађу дјецу стално око себе за коју има неописиво много воље и осмијеха).

Хвала унапријед на свакој идеји, помозите мами која се сад жели њему мало инатити - објавила је Загрепчанка, а преноси Јутарњи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана