Одређен притвор једном од најбогатијих људи у Сјеверној Македонији Јордану Камчеву

Срна
Одређен притвор једном од најбогатијих људи у Сјеверној Македонији Јордану Камчеву

СКОПЉЕ - Јордану Камчеву, једном од најбогатијих људи у Сјеверној Македонији, одређен је притвор до 30 дана, потврдио је његов адвокат Тони Менкиновски.

Он је рекао је да нема опасности од бјекства његовог клијента, јер се његови пасоши већ налазе у суду због других предмета.
Менкиновски је рекао да је Камчев приведен под оптужбом за изборну превару, а пред судијом је било ријечи о нечему другом, због чега је ово назвао садизмом над његовим клијентом.

Портал "Плусинфо" преноси да се Јордану Камчеву ставља на терет да је наводно учествовао у изборној превари због које се припремао за бјекство из Сјеверне Македоније.

Како "Плусинфо" наводи из извора блиских бизнисмену, Камчев није имао намјеру да побјегне, као и да припрема велике инвестиције у Сјеверној Македонији и Београду, а свакодневно је ангажован у болници "Аћибадем-Систина", посебно у њеном ковид центру.

Портал "А1он" преноси да се Камчев сумњичи за прање новца, заједно са бившим премијером Николом Груевским, бившим шефом тајне полиције Сашом Мијалковим и кумом Груевског Ристом Новачевским.

Медији помињу повезаност Камчева са аферама "Империја", "Плацеви на води", али и "Рекет" у којој су главни актери некадашња ријалити звијезда Бојан Јовановски, познат по надимку Боки 13 и шеф специјалног тужилаштва Катица Јанева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана