Очух злостављао бебу док мајка није била код куће

Срна
Foto: Илустрација

Полиција у Краљеву ухапсила је двадесетогодишњака из тог града због сумње да је у протеклих неколико дана у више наврата физички злостављао седмомјесечну бебу, пасторку, која је због унутрашњих крварења и прелома пребачена на Универзитетску дјечју клинику у Тиршовој у Београду.

Сумња се да је ухапшени у протеклих неколико дана у породичном стану, користећи одсуство супруге, у више наврата физички злостављао седмомјесечну пасторку.

Беба је у краљевачку болницу довезена из Врњачке Бање колима Хитне помоћи, са тешким тјелесним повредама, преломима надлактице и лијеве кључне кости, хематомом на глави и унутрашњим крварењем.

Због тежине повреда, дијете је, након прегледа педијатара и дјечијег хирурга, превезено у Универзитетску дјечју клинику у Београду, али у том тренутку није било животно угрожено.

Осумњичени чији су иницијали А.К. ухапшен је због сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици, одређено му је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву, саопштила је краљевачка полиција.

У центру за социјални рад рекли су да као породица никада нису били евидентирани у том центру, да се тренутно ради на утврђивању околности у којима су мајка и дијете живјели са ухапшеним мушкарцем, а провјеравају и да ли је евентуално и мајка била жртва насиља.

Предмет ће након тога бити пребачен у Врњачку Бању јер је мајка са подручја те општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана