Шта Црна Гора нуди за дочек Нове године?

ГС
Шта Црна Гора нуди за дочек Нове године?

У Црној Гори ће се традиционално у већини градова Нова година дочекати на градским трговима, уз неке од највећих музичких звијезда са простора бивше Југославије.

Као и обично, најбогатији програм је на црногорском приморју. Између осталог, славиће се у Котору, Будви, Бару и Тивту.

Здравко Чолић у Котору, Џибони у Будви, јавља Анадолија.

Котор

Грађане Котора обрадоваће легенда југословенске забавне музике Здравко Чолић, а за дочек ће са пратећим бендом 31. децембра наступити на главном тргу у Котору. Као предгрупа, наступаће и бокешки састав “Тоћ”.

Будва

У Будви ће за дочек Нове године атмосферу загријати умјетница Ана Ђурић Констракта, а потом бенд “Дубиоза колектив”. У 2023. годину ће грађане увести Златан Стипчић Џибони.

Реприза Нове године у Будви је такође припремљена, за 1. јануар, када ће наступити Сара Јо, Сенидах, а звијезда вечери биће и најпопуларнија музичка звијезда око које су преговарале многе општине у Црној Гори, Дино Мерлин.

Бар

Дочек Нове године у Бару почеће обиљежавањем Дјечије Нове године, која ће кренути у 12 сати. Ноћ ће бити обиљежена наступом бх. групе "Рок ко фол". У 2023. годину грађане ће увести Сара Јо. Реприза Нове године биће обиљежена барском групом "Грим", а касније ће наступити и „Ван Гог“.

Тиват

Тиват је такође припремио прославу Нове године на тргу. Програм ће почети Дјечијом Новом годином у 11 часова. У вечерњим сатима наступиће и бенд „Perpetuum Mobile“. А у 2023. годину грађане ће увести Индира екс „Colonia“.

Реприза Нове године почеће наступом Верице Чуљковић и DJ- а Данила Радусиновића. У вечерњим сатима биће наступ тамбурашког састава “Ла Банда”, а потом и наступ Жељка Бебека.

Подгорица без дочека на тргу

Главни град Црне Горе - Подгорица, за разлику од претходних, ове године неће организовати дочек Нове на градском тргу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана