Никшићани украли аутомобил, златни накит, 5.000 евра

Srna
Foto: Arhiva

ПОДГОРИЦА - Никшићка полиција је у октобру надлежном тужилаштву поднијела кривичне пријаве против четири лица због сумње да су у одвојеним случајевима украли аутомобил, 5.000 евра, златни накит, те акумулатор са грађевинске машине једне фирме, саопштила је Управа полиције Црне Горе.

Против Д.К. /41/ из Никшића поднесена је кривична пријава због сумње да је, искористивши непажњу оштећене особе, украла 5.000 евра из њеног стана у овом граду. 

Кривична пријава поднесена је и против В.Б. /42/ из Никшића због сумње да је суграђанину украо аутомобил "фолксваген венто" који су полицијски службеници пронашли и вратили власнику. 

За кривично дјело крађа одговараће и Д.Р. /50/ која је из породичне куће једне особе украла више комада златног накита. Припадници полиције су од осумњичене одузели украдени накит и вратили га власнику, наводи се у саопштењу. 

Против Р.Г. /24/ из Никшића надлежном државном тужилаштву поднесена је кривична пријава због сумње да је украо акумулатор са грађевинске машине паркиране у кругу фирме чији је власник оштећени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана