Никшић: Убијен младић у центру града, ухапшена једна особа

ГС
Никшић: Убијен младић у центру града, ухапшена једна особа

Матија Вујовић (23) из Никшића убијен је данас у Улици Јосипа Броза Тита (Народне омладине).

Како је Вијестима потврђено Вујовић је страдао након препирке и физичког конфликта од посљедица рањавања ножем.

Како Вијести незванично сазнају, ухапшен је Лука Кривокапић (27) а увиђај је и даље у току, како на мјесту гдје је дошло до сукоба, тако и на више других локација у граду.

Вујовић је у критичном стању превезен у никшићку болницу, гдје је преминуо.  

Полиција ће изузети снимке са виде надзора из околних објеката.

“Данас је у улици Народне омладине у Никшићу, након физичког конфликта, дошло до употребе хладног оружја – ножа. Један особа је подлегла повредама. Сумња се да је Л.К. (27) нанио повреде ножем М.В. (23), који је транспортован на указивање љекарске помоћи гдје је подлегао повредама. Осумњичени је приступи у службене просторије полиције гдје је и лишен слободе”, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Тужитељка Вишег државног тужилаштва Татјана Беговић казала је Вијестима да је обавијештена да је око 11 часова једно лице задобило тешке тјелесне повреде од којих је убрзо наступила смрт.

“Врло брзо након извршеног кривичног дјела, извршилац је лишен слободе. У догађају су учествовала два лица, извршилац кривичног дјела и оштећено лице. У овом тренутку вам не могу дати ближе податке јер је у току извиђај”, казала је Беговић.

Директор Опште болнице Никшић Марко Митровић казао је да је Вујович довезен у тешком општем стању, без свијести, без мјерљивог крвног притискај и периферног пулса, са убодном раном у предјелу грудног коша и тешким оштећењем плућа и срца.

“Урађена је ургентна дренажа грудног коша који је био испуњен крвљу, али је младић убрзо подлегао повредама”, рекао је Митровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана