Никола Терзић повукао кандидатуру за црногорског министра унутрашњих послова

Срна
Никола Терзић повукао кандидатуру за црногорског министра унутрашњих послова

ПОДГОРИЦА - Адвокат Никола Терзић, којег је мандатар за састав нове црногорске Владе Здравко Кривокапић предложио за министра унутрашњих послова, повукао је кандидатуру.

Терзић је на “Твитер” налогу захвалио за повјерење мандатару Кривокапићу, наводећи да је ријеч о “правичном и поштеном човјеку који је потребан Црној Гори”.

- Кривокапић је у праву. Ја јесам био нестраначки кандидат, као такав прихватио сам се ове најтеже одговорности, управо вјерујући да ће сви побједници на изборима разумјети колики сам ја терет прихватио на своја леђа и уздржати се од било каквих коментара у корист Црне Горе и демократских промјена - истакао је Терзић.

Он је додао да је тај терет могао носити сам и једино ако има разумијевање од свих који су са њим на истој страни.

Терзић је навео да је умјесто тога доживио ударац на свој интегритет као особе, те да је истицано да је представник медијских тајкуна и финансијских олигарха.

- Јавност мора да зна да ја у животу нисам ни упознао већину људи које одређени представници нове већине помињу, а ове које познајем, познајем толико да немамо размијењене ни бројеве телефона - указао је Терзић.

Он је нагласио да не жели да његово постављање на мјесто министра баци било какву сјенку на тај историјски процес.

- Не желим да умањим шансу осталим сјајним кандидатима за министре, за подршку коју заслужују. Истине ради, због евентуалних недоумица, желим да вас обавијестим да моја породица и ја од бивше власти нисмо трпјели било какве скривене или нескривене притиске, јер за њих треба да постоји основ - навео је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана