Нијемац снимао голу дјецу на плажи у Ровињу

Агенције
Нијемац снимао голу дјецу на плажи у Ровињу

Ровињ - Ровињска полиција је "покварила" љето(вање) 50-огодишњем држављанину Њемачке, који је непуна четири дана у дјело спроводио болесни наум снимајући голу дјецу на плажи туристичког насеља на подручју Ровиња, преноси "Јутарњи лист".

Нијемац је користио прилику и у зору, док нико није гледао, постављао неколико камера у грмље и усмјеравао их на читаву плажу, бринући се о угловима и мјесту гдје пада сунце јер му је био битан квалитет снимака које је архивирао.

У његовој болесној реализацији "редитељске" идеје, наводи загребачки дневник, затекао га је чувар туристичког насеља и то сасвим случајно, јер се није добро сакрио.

Одмах је "на ноге" дигнута полиција, а развратни Нијемац је ухапшен и одвезен у полицијску станицу на криминалистичко испитивање, након чега је предат притворском надзорнику.

Суочен је са кривичним дјелом искориштавања дјеце за порнографију, због чега му пријети и до 8 година боравка "иза решетака".

Уједно, у току је и истрага да ли је с тим ровињским материјалом Нијемац само желио да употпуни своју приватну колекцију, или су снимци били намијењени размјени и даљој дистрибуцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана