Несрећа у Загребу: Аутобус ударио жену, преминула на лицу мјеста

ГС
Несрећа у Загребу: Аутобус ударио жену, преминула на лицу мјеста

Саобраћајна несрећа догодила се данас око 13 часова у Озаљској улици у Загребу на окретишту трамваја. Аутобус је ударио жену која је смртно страдала, саопштила је загребачка полиција.

Аутобус линије 115 искрцао је путнике на окретишту Љубљаница и ишао се окренути те је том приликом ударио жену која је пала и ударила главом, због чега је преминула, преноси Вечерњи лист.

О несрећи се огласио и ЗЕТ.

"Данас у 13.07 сати дошло је до трагичне несреће на Љубљаници у којој је, нажалост, једна особа смртно страдала. Према првим информацијама, приликом доласка аутобуса линије 115 на заокретницу на Љубљаници жена старије животне доби закорачила је на дио колника који није предвиђен за пјешаке и у том је тренутку дошло до контакта с аутобусом, након чега је пала.

Одмах је позвана хитна помоћ, али унесрећена је, нажалост, преминула на лицу мјеста. На мјесту несреће је и полиција те је у току увиђај којим ће се утврдити све околности овог трагичног догађаја. Овим путем обитељи преминуле особе изражавамо искрену сућут", саопштио је ЗЕТ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана