Неделковски: У Куманову убијено 35 терориста?

Агенције
Неделковски: У Куманову убијено 35 терориста?

Куманово - Полицијска акција у Куманову, гдје је прије мјесец погинуло осам полицајаца, а више од 30 је рањено, била је оправдана и правилно спроведена, пише у извјештају Сектора за унутрашњу контролу МУП-а Македоније.

Међутим, ни послије више од 30 дана околности у вези са самим нападом нису јасне, а то се, прије свега, односи на број убијених терориста, умијешаност тајних служби у крваве догађаје и да ли су и колико своје прсте у све то умијешали западни центри моћи и страни плаћеници.

Новинар Миленко Неделковски на конференцији у Бечу, коју је организовала Асоцијација независних новинара у борби за мир, изнио је фрапантан податак да је у Куманову убијено 35 терориста. Међу ликвидираним нападачима било је, како је рекао Неделковски, и инструктора из САД и Енглеске, али се због притиска са запада та истина крије. Македонски портал "Охридскај" преноси да је међу терористима било и инструктора из контроверзне америчке фирме "Блеквотер", исте оне која је обезбјеђивала премијера Николу Груевског приликом његове посјете Калифорнији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана