Настава у Црној Гори може несметано да се одвија

Srna
Foto: arhiva

Полиција у Црној Гори саопштила је да ради на идентификацији особе која је послала дојаве о бомбама на мејлове школа и институција, као и да током прегледа објеката нису пронађени сумњиви или опасни предмети, па настава може несметано да се одвија.

Дојаве о бомбама односиле су се на Бар, Херцег Нови, Никшић, Бијело Поље, Цетиње, Плав, Гусиње, Петровац, Колашин, Мојковац и друге градове у Црној Гори.

Активности на идентификацији особе која је послала дојаве реализују се како посредством интензивне полицијско-тужилачке активности у земљи тако и путем међународне полицијске сарадње, наводи се у саопштењу.

Црногорско Министарство просвјете, науке, културе и спорта донијело је одлуку да данас буде прекинута настава у свим школама у Црној Гори због пријетећих анонимних порука које су освануле јутрос на бројним званичним школским мејловима.

Због дојаве о постављеној бомби која је упућена данас прије подне на адресу кабинета предсједника Црне Горе Мила Ђукановића евакуисани су сви људи из зграде предсједника у центру Подгорице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана