Нарко-бос Дарко Шарић крије се у Црној Гори?

telegraf.rs
Нарко-бос Дарко Шарић крије се у Црној Гори?

Београд - Нарко-бос Дарко Шарић, за којим је Србија расписала потјерницу у јануару 2010. године, уточиште проналази на прелазу између Црне Горе и Косова и Метохије, преносе црногорски медији позивајући се на изворе из врха српске полиције.

Према информацијама на које се позивају, Шарић је неко време боравио у Црној Гори, а у скривању му помажу криминалне групе из јужне српске покрајине са којима је учествовао у шверцу наркотика.

- Чинимо све да Дарко Шарић буде ухапшен, али ове информације за сада не желимо да коментаришемо – наводи извор из полиције. Он објашњава да на лоцирању и хапшењу одбјеглог Пљевљака српске службе безбједности сарађују са америчком ДЕА.

Дарко Шарић посљедњи пут је званично виђен управо у родним Пљевљима прије расписивања потјернице.

Од тада, изгубио му се сваки траг. Неко вријеме спекулисало се да се скрива у Црној Гори, али су из сусједне државе те информације демантоване.

У фебруару прошле године у јавност је испливала информација да је Шарић ухапшен у Јужноафричкој Републици, али иако је Србија послала захтјев у ком траже и потврду ове информације, званичан одговор никада није стигао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана