Нападнут љекар хитне помоћи у Подгорици, три особе приведене

Срна
Нападнут љекар хитне помоћи у Подгорици, три особе приведене

ПОДГОРИЦА - Љекар Хитне помоћи нападнут је приликом обављања посла, а полиција је због тога привела три особе, саопштено је из подгоричког Завода за хитну медицинску помоћ.

Из Завода су навели да је синоћ нападнут љекар чији су иницијали К.Д. када су два младића око поноћи у Хитну помоћ довела алкохолисану особу.

Љекар је прво одгурнут, а након апела да се смире и упозорења да ће позвати полицију, једна особа је ударила главом љекара који је том приликом задобио посјекотину аркаде, навели су из Хитне помоћи.

Потом је, како се додаје, нападач почео да дави љекара, који је задобио велике подливе на врату.

У саопштењу се наводи да су запослени успјели да их раздвоје, а у међувремену је реаговала полиција и привела три особе.

Полиција је изузела снимак на коме се види шта се десило, а љекар је прегледан и збринут.

Из Управе полиције званично је саопштено да им се на терет ставља кривично дјело - насилничко понашање.

"Ово кривично дјело су, како се сумња, починили Т. Р. (23) и Л. Л. (21) на штету доктора запосленог у Хитној медицинској помоћи у Подгорици, синоћ након поноћи. Они су синоћ, око 15 минута иза поноћи, физички напали оштећеног на радном мјесту и том приликом му нанијели лаке тјелесне повреде које су констатоване од стране дежурног љекара. Осумњичени су уз кривичну пријаву приведени поступајућем тужиоцу на даљу надлежност", саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана