Након Гејтса и власник “Заре” на Јадрану

Агенције
Након Гејтса и власник “Заре” на Јадрану

Подгорица - У Црној Гори се ових дана одмарају познате свјетске личности, а послије оснивача “Мајкрософта” Била Гејтса, који је сплаварио Таром, у комплексу “Порто Монтенегро” виђен је британски политичар, лидер Странке за “брегзит” Најџел Фараж.

“Дејли мејл” је објавио текст у којем се наводи да је Фараж примијећен у “Порто Монтенегру” како ужива у шампањцу са познатим ТВ лицем Џорџијом Тофоло, преноси ЦДМ.

У “Порто Монтенегру” тренутно се одржава најексклузивнији догађај овог љета “Поло у марини”, на којем ће учествовати најпознатија свјетска имена из тог спорта.

Најџел Фараж је водио популистичку Партију независности Уједињеног Краљевства од 2006. до 2009. и поново од 2010. до 2016. Ове године је покренуо Странку за “брегзит”.

Према писању подгоричких медија, Гејтс је са супругом Мелиндом и троје дјеце боравио неколико протеклих дана у Црној Гори. Породица америчког магната у Црну Гору је допловила из околине Дубровника 90-метарским бродом.

Брод под заставом Кајманских острва био је усидрен испред Котора и Рисна, а потом код Светог Стефана и у “Порто Монтенегру”. Према наводима медија, Гејтс је прво посјетио сјевер Црне Горе, мост Ђурђевића на Тари, спуштао се зип-лајном и сплавом низ Тару.

И Амансио Ортега, најбогатији Европљанин и трећи најбогатији човјек на свијету, одлучио је да свој љетни одмор проведе на Јадрану.

Ортега, који је посјетио Хрватску, власник је модне компаније “Индитекс”, чији су брендови “Зара”, али и још низ популарних ланаца уличне моде.

Овај богаташ током прошлог викенда с друштвом је упловио у Сплит на јахти.

Овај мистериозни Шпанац има 83 године, изузетно је посвећен свом приватном животу, а у медијима се ријетко појављује.

Ортега је са супругом Росалијом основао модни бренд “Зара” 1975. године. Широм свијета има више од 6.600 продајних објеката.

Обезбјеђење

Породица Гејтс је током своје посјете Црној Гори имала тјелохранитеље, није било могуће прићи им, нити је било допуштено фотографисање, а јахту је пратио мањи брод са хеликоптером на палуби.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана