Најснажнији Црногорац има обим руке као женски струк

Новости.рс
Најснажнији Црногорац има обим руке као женски струк

Гладијатор са Забјела, подгорички колос Светозар Никочевић (60) звани Кика, најснажнији је ђетић, у чијим бицепсима и трицепсима станује динамит.

Тврди да има највећи обим руке на Старом континенту - 55 центиметара и можда међу највећим на планети.

За разлику од ривала по бијелом свијету, овај јунак не користи стероиде, већ му је Бог дао снагу и здравље. Висине 186 центиметара и тежине 130 килограма у мишићима, са челичним рукама и ногама, плијени појавом. У подгоричком насељу Забјело посједује теретану, гдје смо га затекли како вјежба.

"Погледајте ове мишице на којима би позавидео и Арнолд Шварценегер, који има исти обим руке као ја, али је разлика у томе што је то мени дао Бог, а њему стероиди. Дешава се да у напону снаге, када паклено радим, обим руке буде и 58 центиметара", прича за „Новости" чувени Кика.

Овај јунак је намјеравао да у Подгорици приреди спектакл, али нажалост, није имао подршку ни града ни државе.

"Жеља ми је да у крцатој београдској жАрениж на уличну тучу изазовем господара планете, тамнопутог Боба Сепа! Свјестан сам овог изазова, али ми је то животни циљ. Имам велико срце, гвоздене песнице, јверу у Бога и љубав према мајци Србији. Нећу се предати", поручује Кика. Кажу ми пријатељи да то не чиним, јер ће ме Сеп послати у царство снова. А ја им одговарам: побићемо се, неће ме убити.

Див са Мораче је први пут ушао у теретану када је имао 30 година. Прије тога бавио се фудбалом, закуцао на врата пионирске и кадетске селекције Црне Горе.

"Једна кафанска туча пореметила је моје фудбалске планове, када сам добио убод ножем у осмо ребро. Сјечиво се сломило и на моју срећу није нашло пут до срца. Тада сам ријешио да уђем у теретану и почнем толиком паклено да тренирам, док нисам експлодирао у снази и мишићима", каже наш саговорник. "И данас вјежбам показујући мојим вршњацима, који увелико чекају у редовима пред апотекама, наслоњени на штапове или штаке, да је воља јача од било које болести или година. Ја сам том вољом све побједио - осим жена. Као да су ме стигле њихове клетве, па још нисам стао на луди камен. Признајем, недостаје ми шапутање на јастуку. И син насљедник, а још шампион!"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана