На прослави дана општине залетио се аутомобилом међу људе

Г.С.
На прослави дана општине залетио се аутомобилом међу људе

КОПРИВНИЦА - Једна особа је повријеђена након што се мушкарац (32) у недјељу око 4 сата ујутро залетио возилом на људе који су сједили испред терасе кафића у центру Новиграда Подравског, гдје је претходно одржана прослава Дана општине.

Младић који је управљао аутомобилом "ренаулт мегане" је након инцидента одведен на психијатрију.

Након што се утврди његово здравствено стање и добије одобрење од љекара, полиција ће га из болнице пребацити на криминалистичко истраживање, пише 24сата.

Како наводе, инциденту који је могао кобно да се заврши, претходила је свађа између двије групе младића, а након вербалног сукоба услиједио је и физички обрачун, да би све завршило залетом аутомобила копривничких регистарских ознака међу групу људи.

Младић је отишао на паркинг, сјео у аутомобил и залетио се међу људе на тераси, гледајући противничко друштво, али је промашио и повриједио свог суграђанина који није имао везе са сукобом двије групе.

Хрватски медији наводе да је у суботу био дан општине Новиград Подравски и сви су локали били попуњени више него што је уобичајено. Тако су и испред терасе кафића постављени додатни столови и клупе у близини саобраћајнице.

Након налета и хаоса који је изазвао 32-годишњи младић је аутомобилом побјегао, али је убрзо пронађен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана