Милена Милатовић у хаљини домаће дизајнерке: Може и без Диора

ГС
Милена Милатовић у хаљини домаће дизајнерке: Може и без Диора

ПОДГОРИЦА - Нови предсједник Црне Горе Јаков Милатовић положио је данас заклетву у Скупштини Црне Горе и званично ступио на дужност.

На инаугурацију којој су присуствовали бројни високи званични из региона и свијета, дошао је са супругом Миленом. За ову свечану прилику она је одлучила да обуче елегантну свијетлоплаву хаљину са цвјетним детаљима.

Како Вијести сазнају, хаљину је креирала домаћа дизајнерка Милена Ђурђић, која је креирала и одијело за предсједника Милатовића. На друштвеним мрежама може се прочитати велики број коментара о томе да је нова прва дама изгледала савршено.

Подсјетимо, претходница Милене Милатовић, Лидија Ђукановић супруга дугогодишњег предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, у бројним свечаним приликама носила је веома скупу одјећу познатих модних кућа.

Недавно се на крунисању енглеског краља Чарлса Трећег појавила у жутој свиленој хаљини бренда Валентино, која кошта 11.000 долара, односно нешто мање од 10.000 евра. На једном од предизборних скупова недавно је носила Картиер огрлицу вриједну око 15.000 евра.

Милена Милатовић на свом првом кораку у улози прве даме показала је да се може изгледати савршено и без Диора и других скупих модних брендова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана