Милатовић: Да се никада више не понови

СРНА
Милатовић: Да се никада више не понови

ПОДГОРИЦА - Новоизабрани предсједник Црне Горе Јаков Милатовић уписао се данас у књигу жалости у Амбасади Србије у Подгорици, због трагедија у којима је 17 особа изгубило живот.

"Са великом тугом сам примио вијести о трагичним догађајима у Србији. Уз наду да се никада више овако нешто неће поновити, преносим вам изразе најискренијег саучесћа. Црна Гора је мислима уз Србију и њен народ", написао је Милатовић.

У књигу жалости јуче се уписао и Његововисокопреосвештенство митропиолит црногорско приморски Јоаникије. У црквама, манастирима и на трговима у градовима чиром Црне Горе паљене су свијеће за страдале у Београду и Младеновцу.

Јуче је због трагедија у Србији у којима је 17 особа изгубило живот био Дан жалости у Црној Гори.

У пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару 3. маја убијено је осморо дјеце и школски чувар, док је рањено шесторо ученика и наставница. Починилац овог злочина је ученик ове школе К.К. који је ухапшен.

Непуних 36 часова након трагедије у школи на Врачару дошло је до новог масовног убиства у Србији када је наоружани младић убио осам и ранио 14 људи у селима код Смедерева и Младеновца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана