Милачић: Никшићани поручили Ђукановићу да је његово прошло

Срна
Милачић: Никшићани поручили Ђукановићу да је његово прошло

ПОДГОРИЦА - Слободни народ у Никшићу побједом над Демократском партијом социјалиста /ДПС/ задао је коначан политички ударац партији Мила Ђукановића, не само у том граду, већ у читавој Црној Гори, поручио је лидер Праве Црне Горе Марко Милачић.

Он је рекао да су тиме “распршене све пропагандно пласиране наде да може бити говора о повратку ДПС-а након 30. августа.”

“Без икакве дилеме данашња побједа покренуће додатни талас развлашћивања ДПС-а на свим нивоима, на свим наредним изборима у Црној Гори. Данашња порука грађана Никшића, порука је и лично предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу, рођеном Никшићанину, да је његово политичко вријеме прошло и да је талас промјена у Црној Гори незаустављив”, саопштио је Милачић.

Коалиција “Црно на бијело” је на основу 83,7 одсто обрађених гласова, према подацима Центра за мониторинг и истраживање /ЦеМИ/, дошла до другог мандата.

За “Европски тим за Никшић” гласало је 40 одсто грађана /17 мандата/, “За будућност Никшића 26,2 /11/, “Мир је наша нација” 23, 3 /10/, “Црно на бијело” 4,5 /два/, Народни покрет 3,3 одсто /један/.

СДП је испод цензуса са 2,7 одсто гласова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана