Меденица: Још нема индиција ко је убио Мињу Шаковића

Танјуг
Меденица: Још нема индиција ко је убио Мињу Шаковића

ПОДГОРИЦА - У наставку истраге о убиству Подгоричанина Милића Миње Шаковића (35), који је словио за високопозиционираног припадника "шкаљарског клана", саслушан је велики број свједока, међу којима има и очевидаца догађаја, али још нема индиција ко га је убио.

Портпарол и тужилац подгоричког Вишег државног тужилаштва Лепа Меденица потврдила је информацију о саслушању свједока и истакла да истрага иде у правом смјеру, али да засад не постоје ни индиције ко би могао бити извршилац кривичног дјела.

Шаковић је убијен у петак док је сједио у кафићу "Корковадо" у Старом граду у Будви, у друштву са једним од браће Ламбулић и Огњеном Кажанегром.

Непозната особа обучена у бијело са белим качкетом испалила је осам пројектила у Шаковића, који је подлегао на лицу мјеста.

"Начин на који је пришао жртви и без имало задршке испразнио шаржер говори да се ради о професионалцу којем ово засигурно није први злочин", рекли су за подгорички Дан из полиције.

Шаковић је преживио најмање четири атентата,а посљедњи пут у марту 2021, када су два српска држављанина из Обреновца и два Црногорца изнајмили стан који гледа на његову кући у Подгорици. Код ухапшених су тада нађени криптовани телефони у којима су биле Шаковићеве фотографије, али и фотографије Јована Вукотића, наводног вође "шкаљарског клана" и његовог телохранитеља, као и снајпер.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана