Масовна туча у Пљевљима, интервенисала противтерористичка јединице

Г.С.
Масовна туча у Пљевљима, интервенисала противтерористичка јединице

ПОДГОРИЦА - У центру Пљеваља у вечерас се сукобила група младих људи са лицима која су дошла са Цетиња и из Никшића.

Повод за физички обрачун је политички мотивисан, послије сукоба интервенисали су припадници противтерористичке јединице, има повријеђених, а приведене су четири особе.

Особе које су дошла са Цетиња и Никшића на аутомобилске трке, које се у суботу и недјељу одржавају у Пљевљима, у угоститељском објекту „Цезар” сукубила су се са млађим људима из Пљеваља. Повод је била политика.

Када је изгледало да се ситуација смирила, интервенисале су противтерористичке јединице, чији су припадниц претукли и повриједили неколико недужних пролазника.

Према казивању очевидаца, припадници полиције су грађане извлачили из аутомобила, бацили на пут и везали, без обзира да ли су учествовали у инциденту, или не.

Полицајци су дошли из хотела „Франце”, гдје су стационирани од посјете предсједника ДПС-а Мила Ђукановића Пљевљима 20. августа.

Гурали су и ударали жене, као да су они учесници у тучи

- Ово је страшна ситуација. Покушавају силом и невиђеном тортуром да заплаше народ и да силом на власти задрже оне које народ неће - казала је одборница ДНП-а у пљеваљском локалном парламенту Анђела Ђуковић.

Она је испричала да су полицајци повриједили поједине људе која она лично познаје, а који нису учествовали у инциденту.

- Гурали су и ударали жене, као да су они учесници у тучи. То је срамно. Полицајци треба да служе народу и држави. Полицајци не би требало да буду марионете и шпиуни већ да штите ред - казала је Ђуковићева уз позив младима и свим другим Пљевљацима да буди прибрани, преносе novosti.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана