Срђан Машовић, носилац листе ДПС-а: Изгубили смо због Цркве, повлачим се из политике

Срна
Срђан Машовић, носилац листе ДПС-а: Изгубили смо због Цркве, повлачим се из политике

ПОДГОРИЦА - Носилац листе Демократске партије социјалиста (ДПС) у Андријевици и актуелни предсједник Општине Срђан Машовић, казао је јуче да је та странка остварила лош изборни резултат због Цркве и поручио да се повлачи из политике "због личних и здравствених разлога”.

ДПС је послије девет година изгубио власт у тој општини.

У Општинској изборној комисији потврдили су да је коалиција "За будућност Црне Горе" освојила 13, а "Мир је наша нација (Демократе)" три одборничка мандата, што је за мандат више од ДПС-а, који има 15 одборничких мјеста.

Речено је да је преостало да се преброји још једно мање бирачко мјесто, али да се тај резултат не доводи у питање.

Машовић је "Вијестима” рекао да су на локалном нивоу били сервис свим грађанима и да их нису дијелили по политичкој припадности.

- Много смо радили на економском и инсфраструктурном плану, али очигледно да је Црква имала утицај - истакао је Машовић.

Одговарајући на питање да ли је само Црква имала утицај на избор грађана или је у питању био и рад ДПС-а, Машовић је казао да одговорно тврди “да није због рада и односа према грађанима, јер нису дијелили грађане по политичкој припадности”.

- Ја се више никада нећу бавити политиком зато што сам и прије овога размишљао да се повучем. Ово ме је дефинитивно навело на ту одлуку. То је из личних и здравствених разлога, није ништа друго - рекао је Машовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана