Марихуана и секс за три евра у кампу на Врелима рибничким

Агенције
Марихуана и секс за три евра у кампу на Врелима рибничким

Подгорица - Становници кампа Врела рибничка у Подгорици тврде да је продаја и конзумирање марихуане толико распрострањена да се грам може купити за три евра, а за исто толико мјештанке нуде сексуалне услуге.

Према ријечима мјештана, легализација марихуане на Конику није потребна, јер се ни дилери ни конзументи не крију.

- Овдје нема полиције често и раде се многе незаконите радње. Камп и уопште Врела рибничка су потпуна дивљина. Имам двоје дјеце и трудим се да не излазе често на улицу, јер стварно свега има. Сину који има 13 година друг је нудио џоинт, а ја у тим годинама нисам ни знао шта је то - рекао је мјештанин Коника, који живи у непосредној близини кампа.

Један од становника на Врелима рибничким живи на релацији Црна Гора - Албанија.

- Често прелазим границу између Црне Горе и Албаније и никад ни штеку цигарета нисам прошверцовао, али знам да и овдје има много оних који доносе у већим количинама марихуану и продају по Подгорици. Знам да се купује у Албанији и да килограм марихуане тамо кошта око 1.000 евра, а они овдје зараде и по неколико пута више. Није никаква тајна да се овдје могао наћи грам хероина за 15 или 20 евра - казао је овај мјештанин Коника.

Осим дроге, на Конику је веома распрострањена и проституција. Мјештани нерадо причају о томе, али кажу да је и то нерјешив проблем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана