Мандић: Потребно нам је помирење у Црној Гори

СРНА
Мандић: Потребно нам је помирење у Црној Гори

ПОДГОРИЦА- Кандидат Демократског фронта за предсједника Црне Горе Андрија Мандић поручио је данас у Плаву да је Црној Гори потребно помирење и да је то предуслов и за економски бољитак.

"Морамо сви да схватимо да смо ми власт и више нисмо опозиција које се брани, већ имамо одговорност за читаву Црну Гору, а та одговорност подразумијева да позовемо и оне који нису били са нама и да им братски пружимо руку", рекао је Мандић.

Он је навео да никада није расплакао ниједну Бошњакињу, Албанку или Хрватицу, нити је икоме ишта нажао учинио, те да има подједнако добре намјере према свакој заједници у Црној Гори.

Мандић је рекао да оно што је започето 30. августа 2020. године, а онда кроз локалне изборе потврђено, сада треба да се заврши кроз уклањање режима Мила Ђукановића и са посљедње важне функције коју представља предсједник Црне Горе, саопштено је из Демократског фронта.

"Када се промијени и предсједник државе, отвориће се врата брзог уласка Црне Горе у ЕУ", рекао је Мандић, који је нагласио и предности отворених граница које доноси иницијатива "Отворени Балкан".

Предсједнички избори у Црној Гори биће одржани 19. марта, а осим Мандића кандидати су и лидер ДПС-а Мило Ђукановић, замјеник лидера новооснованог покрета "Европа сад" Јаков Милатовић, лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић, независни кандидат Јован Радуловић, лидер странке Демократска Црна Гора Алекса Бечић, бивши лидер Социјалдемократске партије Драгиња Вуксановић Станковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана