Мандић и Кнежевић честитали Додику на избору за предсједника Републике Српске

Срна
Foto: Архива

ПОДГОРИЦА- Предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић честитао је данас Милораду Додику на избору за предсједника Републике Српске, уз жељу да Срби с друге стране Дрине остану постојани и чврсти у одбрани својих интереса.

Мандић, који је један од лидера Демократског фронта, изразио је увјерење да ће Додик водити Републику Српску путем развоја, напретка и наставити трасом стабилности за добро свих њених грађана.

- Српска ће увијек бити понос и успјешан изданак једног тешког времена страдања, а сада се може цијелом свијету казати да смо ту опстали и да никада нећемо отићи. Будите сигурни да у Србима из Црне Горе имате пуну подршку у очувању традиционалних и културних вриједности које несебично дијелимо - навео је Мандић у честитки.

Додик је на изборима 2. октобра побиједио за функцију предсједника Републике Српске са освојених више од 300.000 гласова у Републици Српској.

Предсједник Демократске народне партије и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић такође је честитао Додику избор за предсједника Републике Српске и истакао да је увјерен да ће на тој одговорној функцији дати свој пуни допринос очувању и даљем просперитету Српске.

"Сложени геополитички процеси неминовно нас упућују једне на друге, те стога и очекујем да и надаље јачамо везе Републике Српске и БиХ са Црном Гором, пошто дијелимо заједнички животни простор, историју, културу и традицију, али и спремност да рјешавамо заједничке проблеме”, навео је Кнежевић, објављено је на Фејсбуку ДНП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана