Мајка отете дјевојчице: Немам информацију да је моје дијете пронађено

Танјуг
Мајка отете дјевојчице: Немам информацију да је моје дијете пронађено

ПОДГОРИЦА - Подгоричка Побједа објавила је раније данас, позивајући се на више извора, да је шестогодишња дјевојчица, држављанка САД, коју је у Бару киднаповао отац, враћена мајци, али је то убрзо демантовала мајка дјетета Трејси Шенон Лин у изјави за барски портал Приморски.  

Трајси Шенон Лин за Приморски каже да јој је речено да дијете чека у Бару.

-Рекли су ми да чекам у Бару док не пронађу моју кћерку. Цијелу ноћ сам чекала. До јутрос још немам информацију да је моје дијете пронађено -  рекла је Шенон Лин за барски портал.

Према наводима мајке, малољетну кћерку Зинлеу Рајан киднаповао је њен биолошки отац Томас Холенбек, иначе бивши невјенчани партнер Шенон Лин.

Јуче је Управа полиције поступајући по пријави мајке, расписала међународну објаву преко НЦБ Интерпола Подгорица, којом се потражује нестало малољетно лице.

Мајка и ћерка су држављанке САД са сталним боравиштем у Бару већ четири године.

Мајка дјевојчице је полицији рекла да је од Амбасаде САД у Подгорици добила информацију да је отац дјевојчице од Амбасаде САД у Тирани тражио да издају пасош на име дјетета.

Подгорички медији су јуче извијестили да је из Амбасаде САД у Тирани потврђено да су видјели дјевојчицу са оцем и да изгледа добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана