Љубљана: Путница напала другу путницу у авиону, отказан лет

Танјуг
Foto: Илустрација

ЉУБЉАНА- Лет на линији Љубљана - Лондон компаније Изиџет отказан је када је једна од путница напала другог путника који је сједио поред ње и особље авиона.

Након тога, авион се вратио на терминал, гдје је полиција привела путницу, свих 183 путника је изведено из авиона како би их прегледало медицинско особље, а авион је празан одлетио за Лондон, преноси 24UR.

У Полицијској управи Крањ потврдили су да су аеродромски полицајци у сриједу око 11.40 обавијештени о нарушавању јавног реда и мира у једном од авиона.

Један од путника у авиону рекао је да је до инцидента дошло када се једна путница надвила над другу старију путницу и од ње тражила да извади слушалице из ушију и подеси телефон за лет.

"Прво сам чуо врисак, а послије неколико тренутака и звукове удараца. У спор се тада умијешала стјуардеса, покушавајући да смири путницу, рекавши јој да не толерише насиље. Насилна жена је наводно зарила нокте у њу и чак ју је угризла. Друга стјуардеса је тада питала путнике да ли неко може да помогне да се насилна жена смири", рекла је путница и додала да је пет мушкараца помогло особљу.

Након тога пилот их је тада наводно обавијестио да авион неће полетјети и да ће ствар ријешити полиција. 

Очевидац нам је рекао и да је млађа Словенка и прије уласка у авион била раздражљива и да је вербално вријеђала.

Путницима у авиону обезбијеђен је хотелски смјештај и други лет у четвртак поподне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана