Љубавница оцинкарила Иванишевић због непријављене имовине

Дан
Љубавница оцинкарила Иванишевић због непријављене имовине

Цетињанка Весна Ђукић Ивановић тврди да Мирослав Иванишевић, црногорски политичар недавно ухваћен на секс-снимку, има стан у Риму и кућу на Жабљаку, које није пријавио у имовинском картону достављеном Комисији за спречавање сукоба интереса, али и рачун у Лугану у некој од тамошњих банака, пише лист "Дан"

Ђукићева је демантовала наводе бившег предсједника Сената ДРИ да јој је за годину дана уплатио на име алиментације само 4.200 еура, истичући и да јој је Иванишевић измислио радно мјесто у пекари како би лакше завршио кредит код НЛБ лизинга од 70.199 еура, наводи "Дан".

 Лист наводи да је она доставила доказе који демантују Иванишевића, као и да је довела у питање и његову имовину које није пријавио. Ђукић Ивановић је саопштила да је током емотивне везе са Иванишевићем чула од њега да има стан у Риму.

  - Он је ишао с члановима породице у Рим да сређује тај стан. Била је то једна врста јавне тајне. Осим стана у Италији, купио је и кућу на Жабљаку. Што се тиче рачуна у Швајцарској, причао ми је да их има, колико се сјећам, у Лугану гдје је стално ишао. Посебно 2009. и 2010. године када је нтензивиран процес у Барију. Али, за то знам само из његове приче. Кад год је био код мене, по неколико сати би водио телефонски разговор с неким из Италије и Швајцарске. Био је видно забринут и причао је кријући - казала је Ђукић Ивановић.

Она је нагласила да је Иванишевић често боравио у Италији, као и да су чланови његовеве породице били на студијама и на раду у италијанским градовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана