Љекарка из Ријеке смијењена због свађе око паркинг мјеста ВИДЕО

Танјуг
Foto: Screenshot/Youtube

РИЈЕКА- Начелница Завода за аудиологију и фонијатрију КБЦ Ријека др Татјана Шепић смијењена је због свађе око паркинг мјеста, пише ријечки Нови лист.

Снимак свађе постао је виралан на интернету, а управа КБЦ-а Ријека претходно се оградила од наступа љекарке која је непрописно парикирала ауто, тако да је заградила возило Дине Будмилића.

Жустру расправу Будимилић је снимио телефоном и пласирао на интернет, након чега је услиједила и смјена др Шепинић.

У образложењу одлуке о њеној смјени се наводи да је она "својим иступом у јавности наштетила репутацији КБЦ-а као система, чији су запослени у вријеме пандемије КОВИД-19 изложени изузетним радним напорима".

Шепићева је, наиме, у тајно сниманом видеу, Будимилићу, између осталог рекла: "Слушај ме, душо, не буди хировит. Кад ти буде слабо, срешћемо се, па ћеш бити мањи од макова зрна. Не буди тако јадан, него буди мушкарац и схвати кризну ситуацију у КБЦ-у. Ту ти људи умиру јер си ти безобразан".

У једном тренутку је у свађи споменула да је замјеница директора болнице и да ради у КОВИД-центру, што су у управи КБЦ-а Ријека одмах јавно демантовали. Не само да Шепићев није заменица директора, већ није ни у систему ковид центра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана