Кривокапић: У Црној Гори сви требају да осјете благодети

Срна
Кривокапић: У Црној Гори сви требају да осјете благодети

ПОДГОРИЦА- Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић поручио је да је Црна Гора држава свих у којој сви требају да осјете благодети и додао да неће бити "промјене курса" и да је Влада "апсолутно грађанска".

"Ни позиција ни опозиција не дају подршку овој Влади, што значи да је најбоља", рекао је Кривокапић на свечаности поводом обиљежавање 15 година независности Црне Горе.

Он је навео да је референдум 21. маја 2006. године био тренутак у којем је народ исказао демократско право.

Из Владе је саопштено да су свечаном обиљежавању Дана независности присуствовали и потпредсједник Владе Дритан Абазовић, предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић, министар одбране Оливера Ињац и начелник Генералштаба Војске Црне Горе Милутин Ђуровић.

"У програму су учествовали Почасна гарда Војске Црне Горе и Војни оркестар, који је током подизања државне заставе на јарбол интонирао државну химну Црне Горе, а након тога, Војни оркестар је одсвирао неколико композиција из доба Књажевине и Краљевине Црне Горе", наводи се у саопштењу.

Државни званичници посјетили су штандове Војске Црне Горе на којима је био изложен дио најсавременијег наоружања и опреме којим располаже Војска, а које користи у извршавању редовних задатака и обавеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана