Кривокапић: Приједлог буџета до 20. децембра

Срна
Кривокапић: Приједлог буџета до 20. децембра

ПОДГОРИЦА - Приједлог буџета Црне Горе за наредну годину биће припремљен до 20. децембра, саопштио је мандатар за састав Владе Здравко Кривокапић.

Кривокапић је поручио да неће изневјерити грађане, већ ће радити и 24 часа, ако буде потребно, заједно са експертима које ће ангажовати, највјероватније, из иностранства.

Он сматра да би било потпуно природно да нова влада, без обзира ко је чини и представља, буде дочекана са нацртом буџета који је припремила претходна, али да зна да се то, највјероватније, неће десити.

Говорећи о доношењу новог пакета помоћи грађанима и привреди због епидемије вируса корона, Кривокапић је навео да ће мала, микро и мања средња предузећа бити приоритет, те додао како не чуди што су сви грађани помало разочарани, што је резултат вишегодишњег немара и лоше економске политике коју је водила претходна власт.

“Црна Гора се налази буквално пред банкротом”, саопштио је Кривокапић и додао да је за то одговорна претходна власт у сарадњи са свима који су ту власт подржавали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана