Кривокапић наставља преговоре о реконструкцији владе

Tањуг
Foto: Гов.ме

ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић наставља данас преговоре о реконструкцији Владе са представницима партија парламентарне већине.

Планирано је да Кривокапић разговара са представницима Демократске Црне Горе, Грађанског покрета УРА, Савеза грађана ЦИВИС и ДЕМОС-а, наводи РТЦГ.

Из Демократске Црне Горе саопштили су да ће на преговорима са Кривокапићем ту партију представљати посланици Момо Копривица и Борис Богдановић.

Како је наведено, они ће замијенити предсједника партије Алексу Бечића који се налази у Швајцарској, где ће боравити до 3. октобра.

Кривокапић је јуче разговарао са представницима Нове Српске демократије, Демократске народне партије, Покрета за промене, Социјалистичке народне партије, Праве Црне Горе, Уједињене Црне Горе и Радничке партије.

Предсједник Демократске народне партије, чланице Демократског фронта, Милан Кнежевић изјавио је јуче након разговора да начин на који влада функционише није одржив и да је потребно наћи рјешење за излазак из кризе, не искључујући и могућност расписивања ванредних парламентарних избора.

Шеф посланичког клуба Покрета за промјене Бранко Радуловић рекао је да је, у разговору са премијером о реконструкцији актуелне владе, понудио да тај покрет добије потпредсједничко мјесто за демократску транзицију.

Радуловић је навео да би то мјесто требало да припадне предсједнику ПзП Небојши Медојевићу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана