Кривокапић и Вукшић представљају Демохришћански покрет

ГС
Кривокапић и Вукшић представљају Демохришћански покрет

ПОДГОРИЦА – Бивши премијер Здравко Кривокапић и некадашњи директор Агенције за националну безбједност (АНБ) Дејан Вукшић одржаће 22. септембра прес конференцију на којој ће обавијестити јавност о оснивању Демохришћанског покрета у Црној Гори.

"Формирање Покрета резултат је залагања људи који у овој земљи желе да пруже нове идеје и решења, па позивамо све који дијеле наше вриједности и идеале да нам се придруже и учествују у креирању нове и просперитетне Црне Горе" наводи се у саопштењу.

"Подстакнути немилим дешавањима у земљи и ношени жељом да грађани Црне Горе добију нови политички избор представићемо програм, циљ и мисију Покрета. Формирање Покрета резултат је залагања људи који у овој земљи желе да пруже нове идеје и решења, па позивамо све који дијеле наше вриједности и идеале да нам се придруже и учествују у креирању нове и просперитетне Црне Горе" стоји у саопштењу.

Како се наводи, мисија покрета је да Црна Гора буде најбоље мјесто за живот, богата и снажна економска држава, држава и систем заснован на знању, поштеном раду, да инспиришу и пробуде креативност и стварање и подстичу трајне вриједности.

"Циљ нам је да Црна Гора буде држава остварених и задовољних људи, који ће се суочавати са реалним проблемима и рјешавати их, без обзира на то да ли су они из приватне, економске, еколошке, друштвене или политичке сфере", казали су из Покрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана