Кривокапић: Ђукановић Црну Гору третира као свој феуд

Срна
Кривокапић: Ђукановић Црну Гору третира као свој феуд

ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да одлука предсједника Мила Ђукановића да неколико закона, међу којима је и Закон о измјенама и допунама Закона о слободи вјероисповијести, врати Скупштини на поновно одлучивање, најбоље показује како процес кохабитације функционише у пракси

“Ђукановић не дозвољава мирну транзицију власти у Црног Гори и наставља у вишегодишњем маниру да Црну Гору третира као свој феуд.

Осим што крши Устав, законе ове земље, Ðукановић се игра грађанима, њиховом имовином и правима која проистичу из Устава”, навео је Кривокапић на Твитеру.

Ударом на банкарски сектор и мале привреднике, предсједник Црне Горе нам поручује да га није брига за државу уколико неће бити њен власник, рекао је премијер Кривокапић.

Ђукановић је данас вратио на поновно одлучивање законе које је донијела Скупштина на сједници 29. децембра 2020. године, а међу њима су Закон о измјенама и допунама Закона о слободи вјероисповијести или увјерења и правном положају вјерских заједница, као и Закон о измјени Закона о раду, Закон о измјенама и допунама Закона о државним службеницима и намјештеницима и други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана