Кривична пријава због мучења магарца

Aгенције
Кривична пријава због мучења магарца

Бар - Барска полиција поднијела је кривичну пријаву против С.В. (65) из Улциња, због основане сумње, да је починио кривично дјело убијање и мучење животиња.

- Службеници Центра безбједности Бар су, сазнавши путем медија, да је непознато лице управљало путничким моторним возилом, док је за исто био везан магарац, одмах предузели активности на идентификацији овог лица, обавијестили Основно државно тужилаштво у Бару и предузели друге мјере и радње на расвјетљавању догађаја. Полицијски службеници су, предузимајући активности из своје надлежности идентификовали С.В. који је, како се сумња, починио поменуто кривично дјело на начин што је, сумња се, управљајући путничким возилом марке "југо", улцињских регистарских ознака, у мјесту Мркојевићи –општина Бар, на путу који води према Улцињу, вукао за возило везаног магарца, саопштено је из Управе полиције.

Полицијски службеници су, у службеним просторијама ЦБ Бар, прикупили обавјештења од С.В., на околности догађаја.

У кратком видео запису види се како "југо" регистарских ознака UL -AD006 вуче магарца, завезаног за ауто, који се мучи и ногама проклизује по асфалту. У једном моменту пада на асфалт и ту се снимак завршава.

Према тврдњама читаоца, то се десило 13. августа између 11 и 12 часова, у мјесту Добра Вода на путу ка Владимиру, код Улциња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана