Косор: Уцјењују ме секс снимком

Агенције
Косор: Уцјењују ме секс снимком

Загреб - Бивши хрватски премијер Јадранка Косор, која је избачена из ХДЗ-а, каже да је из те партије уцјењују непостојећим снимком секса.

Она је хрватским медијима рекла да је суочена са бројним пријетњама, укључујући и снимак "који је снимљен у кумровечкој школи", али тврди да никакав снимак секса са њом као актером не постоји. Косорова је испричала да је на једном порталу објављено да је Томислав Карамарко, који је на челу ХДЗ-а, "уцијенио порно видеом".

- Кажу да су ме уцијенили тим филмом и тражили од мене да одем из Сабора, а да ја нисам отишла, јер сам процијенила да у том порно филму изгледам одлично и да ћу изазвати емпатију као Северина - казала је Косорова. Она је додала да су те тврдње сулуде.

- Неко мора на то реаговати! Мора рећи да то није истина. А, будући да се ту спомиње кумровечка школа коју спомиње и Вице Вукојевић, који изриче глупе лажи, наравно да немам пуно простора за закључке - изјавила је Косорова и додала да не може само одмахивати руком и ћутати док се "то смеће врти по порталима".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана