Коњевић: Припадници “земунског клана” нису боравили у Црној Гори

Агенције
Коњевић: Припадници “земунског клана” нису боравили у Црној Гори

Подгорица - Црногорски министар унутрашњих послова Рашко Коњевић рекао је да припадници криминалног земунског клана нису боравили у Црној Гори и да је полиција спремна да током љетне сезоне одговори безбједносним изазовима, преносе агенције.

- Према сазнањима црногорске полиције, писање поједниних медија о наводном боравку безбједносно интересантних лица на околности убиства Николе Бојовића нису тачна - рекао је Коњевић на сједници Скупштине Црне Горе одговарају на посланичка питања.

Коњевић је истакао да полиције Црне Горе и Србије размјењују податке и да наводи медија о боравку припадника земунског клана нису тачне.

Он је рекао да је МУП Црне Горе формирао штаб оперативне акције “Љето 2013” с циљем да омогући безбједну туристичку сезону.

- Одређени број службеника биће додатно упућен на рад на приморју - рекао је Коњевић и додао да ће приморје, уз припаднике црногорске, обезбјеђивати и припадници полиција Републике Српске, Хрватске и Албаније.

Питање Коњевићу је упутио посланик опозиционе Позитивне Црне Горе Зоран Миљанић.

- Црну Гору су “ненајављено” обишла шесторица припадника земунског клана с циљем припреме освете убиства Николе Бојовића, брата Луке Бојовића, шефа клана који се налази у затвору - рекао је Миљанић.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана