Колиндина фризерка брутално напала супругу Мирослава Шкоре: Имаћемо Српкињу за прву даму

jutranji.hr
Колиндина фризерка брутално напала супругу Мирослава Шкоре: Имаћемо Српкињу за прву даму

Рената Виншек, дугогодишња фризерка хрватске предсједнице Колинде Грабар-Китаровић, оштро је напала супругу предсједничког кандидата Мирослава Шкоре.

Уз текст, у којем истиче колико би била разочарана ако би Ким Ан Шкоро постала прва дама Хрватске, на Facebookу је објавила линк ка интервјуу Шкорине супруге.

"Тужно ако прва дама Хрватске случајно будете Ви госпођо Ким са српским црвеним крвним зрнцима, вјенчани у православној цркви. То ће бити преседан у свијету, а моја Хрватска и ми Хрватеки познати као никад сложни. Имаћемо Српкињу за прву даму, тужно, не могу сакрити своје разочарење", написала је Рената Виншек па додала да би могла да се одсели у Америку, гдје је Ким Анн Шкоро била у вријеме рата.

Једна од најпознатијих загребачких фризерки која се пензионисала и затворила свој салон, била је фризерка и првог хрватског предсједника Фрање Туђмана.

"Ја сам у тоталној коми, настао је страшан дернек од нечега што је у потпуно кривом контексту пренесено с мог приватног Facebook профила", рекла је уа "Јутарњи" Рената Виншек.

На питање да проба објаснити шта је заправо хтјела рећи, Виншекова је одговорила:

"Бојим се да не могу добро објаснити. Предсједница Колинда Грабар - Китаровић нема с тим никакве везе".

Додала је да је углед угрожен и њој и Китаровићевој.

"Сад испада да ако идете педикеру, ви и педикерка морате имати исто мишљење".

Након свега, Виншекова се извинила на свом профилу. Тврди да су њене ријечи извучене из контекста, те наглашава да оне не представљају њен став и размишљања.

Она се на крају извинила и српској мањини у Хрватској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана