Код Задра убијен мушкарац, ухапшене двије особе, једна у бијегу

Танјуг
Код Задра убијен мушкарац, ухапшене двије особе, једна у бијегу

ЗАДАР - У мору недалеко од Задра полиција је јутрос пронашла тијело мушке особе с повредама које упућују на насилну смрт, јавио је портал Индекс.

Ноћас око 1.00 час полиција је примила дојаву о тучи у мору у близини свијетионика у Селинама.

Одмах по пријему дојаве полицијски службеници су изашли на мјесто догађаја гдје су затечене двије особе, а прикупљеним обавијештењима дошло се до сазнања да је у догађају учествовала још једна особа, која није пронађена.

У потрагу за особом на копну и мору укључили су се полицијски службеници и Лучка капетанија, објавила је полиција, пренио је портал.

Широм претрагом мјеста догађаја, око 06.00 сати у мору, на удаљености од око 800 метара од обале, пронађено је тијело мушке особе с повредама које упућују на насилну смрт.

На мјесту догађаја полицијски службеници спроводе истрагу.

Тијело мушке особе превезено је на Одијељење патологије у Општу болницу Задар, гдје ће данас бити спроведена обдукција у циљу утврђивања узрока смрти.

Према досадашњим сазнањима, ријеч је о насилној смрти.

У службене просторије полиције доведене су двије особе које се доводе у везу с овим догађајем, над којима полицијски службеници у сарадњи са Жупанијским државним тужилаштвом у Задру спроводе криминалистичко истраживање како би се утврдиле све околности и релевантне чињенице овог догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана