Код Бјеловара пронађен мртав младић са раном на глави

Г.С.
Код Бјеловара пронађен мртав младић са раном на глави

БЈЕЛОВАР - Тијело млађе мушке особе пронађено је јутрос у Гудовцу код Бјеловара.

У току је истрага, а како се незванично сазнаје, тијело младића пронађено је с тешком повредом главе за коју се још увијек не зна да ли је настала незгодом или падом, или је у позадини нешто друго, због чега полиција засад не искључује да се ради о убиству.

Како пишу локални портали, ради се о 24-годишњем М.К. из Гудовца. Погребници су одвезли његово тијело и сада се очекује обдукција након које би требало да буде јасније да ли се ради о несретном случају или о кривичном дјелу.

Полиција је траком оградила мјесто на ком је пронађено тијело младића, ког је данас око 10 сати ујутро пронашао члан оближњег мотоклуба. Он је данас ујутро дошао у просторије клуба, које се налазе у склопу месне заједнице, а чим је видио младићево непомично тијело о свему је обавијестио полицију, јавља mojportal.hr.

Бивши послодавац трагично преминулог младића, Стјепан В. из Бјеловара, још не може да вјерује шта се догодило.

– Јавили су ми да је преминуо. Сад, шта се догодило, стварно не знам. Јако ми је тешко. Тако млад дечко је отишао. Он је радио некад код мене, разишли смо се пословно, али смо и даље остали добри. Шта да вам кажем? Баш ми је жао – рекао је за Мојпортал бивши послодавац преминулог младића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана